Partners

Overzicht van alle Wait partners

WeMa Mobile

WeMa Mobile

WeMa Leisure is onderdeel van WeMa Mobile. Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van software waarbij de focus op native apps ligt. Bij de huidige parken die met onze app werken is het een cruciaal bedrijfsonderdeel geworden om in contact te komen en blijven met gasten. Het welkom heten en informeren van de gast vindt namelijk steeds vaker digitaal plaats en hoe eenvoudig is het wanneer dit plaats vindt via de smartphone? Dit doen we doormiddel van het tonen van real-time informatie in combinatie met integratie van externe systemen zoals Stratech, BookingExperts en betaalpakketten/bestelsits. Het doel van de app is om de gast gemak te bieden zodat hij of zij tijdens de vakantie alles kan regelen vanaf 1 plek. 

Stratech

Stratech

Onze gebruiksvriendelijke reserveringssystemen helpen jou als recreatieondernemer beter ondernemen waardoor je meer tijd voor meer gasten overhoudt!

Door de koppeling tussen Stratech en Wait krijgt uw gast tijdens de vakantie toegang tot Wait, volledig geautomatiseerd.

Booking Experts

Booking Experts

De meeste vakantieparken lopen tegen dezelfde problemen aan. Veel verschillende systemen die slecht samenwerken, waardoor jij onnodig veel tijd kwijt bent aan het beheren van je vakantiepark. Goed nieuws? Booking Experts lost dit op.

Door de koppeling tussen Booking Experts en Wait krijgt uw gast tijdens de vakantie toegang tot Wait, volledig geautomatiseerd.

Ook partner van Wait worden?

Een partnerschap met Wait verbetert de business van uw klanten én die van uzelf.

Contact